A babavárás rögös útján

A babavárás rögös útján

Arctalanság

2015. március 03. - kiscica448

Sajnos most is rá kellett ébrednem, hogy milyen világban is élünk. 

Ennyi primitív, okoskodó, és nem normális ember között. 

Először is. Ha én valamihez nem értek, nem vagyok a témában tájékozott, akkor nem foglalok állást, sem pro, sem kontra. Lehet hogy én vagyok a hülye, de most komolyan, ha nem tudom mit is érezhet egy ember, esetleg valami halvány kis derengés szerű elképzelésem van róla, min megy keresztül a másik, akkor miért kell beleszólni valamibe? 

Elképesztő, hogy az emberekben az, hogy arc nélkül hangot adjanak a véleményüknek, mennyire felbátorítja őket arra, hogy mindenkit lehordjanak, következmények nélkül. Legalábbis, szerintük következmények nélkül, mert bizony a szerencsétlen áldozatnak lehet hogy ezek a szavak állatira fájnak. 

Ilyenkor komolyan megfordul a fejemben, szegény gyerekem, majd ilyen primitív, és lassú felfogású "emberek" kölykeivel fog együtt felnőni, oviban, suliban... 

 

Van egy régi mondás: Ha amit mondanál, rosszabb mint a csend, amit megtörsz vele, inkább ne mondj semmit. 

Ezt át lehet vezetni a kommentelésre is: Ha amit írínál, az rondább mint a fehér háttér, akkor inkább görgess tovább...

A bejegyzés trackback címe:

https://igylettemanya.blog.hu/api/trackback/id/tr537236961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása